Ekm

2017-2018 eğitim -öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

Değişen üniversiteye giriş sınav sistemi de  değişti. Değişim yeni sistem şöyle.

Ekm

2017-2018 eğitim-Öğretim yılında yapılacak çalışmaların planlanması ve uygulanması için "Danışmanlık Kurulu" oluşturuldu.

Ekm

Öğretmen ve öğrencilerimizin şikayetlerini okul yönetimine  en kısa sürede ulaştırmak ve çözüme ulaştırmak amacı ile kutularımız oluşturuldu.

Ekm

2017-2018 eğitim-öğretim yılı I. Dönem Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız yoğum bir katılım ile başladı.

Ekm

Ortahisar Belediye başkanına teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Ekm

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, milyonlarca öğrencinin beklediği yeni üniversiteye giriş sistemini bugün açıkladı. YGS- LYS yerine gelecek yeni sistemin adı ‘Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ oldu.

Ekm

E Okuldaki öğrenci fotoğraflarını yenilemek ve öğrenci kimliklerinde kullanmak için tüm sınıflarımızadaki öğrencilere fotoğraf çektik.

Ekm

Müslüman bilim insanları bilimin altın çağını yüzyıllar önce yaşattı.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kapsamında İlçemiz Müftüsü Remzi ÇALIK ve okulumuz yanındaki cami imam hatibi Hüseyin ÇİÇEK Hocamızı ziyaret ettik.

Ekm

Zümreler arasındaki iletişimin en üst düzeyde olması, okul birlik beraberliğin sağlaması ve öğrencilere daha iyi bir eğitim vermek için toplantımızı yaptık.

Ekm

Okulumuzda uzun yıllar idarecilik yapan Coşkun hocamızı yeni görev yerinde ziyaret ettik.

Ekm

Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermek için tahtalarımızı hazırladık. Öğrencilerimizin dersleri aksamaması ve bölünmemesi için hafta sonunu okulda geçirerek tahtalarımızı tüm bakım, onarım ve yazılım güncellemelerini yaptık. Öğretmen ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun.

Eyl

Kahramanmaraş/ Afşin Turgay Ciner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni iken, iller arası tayin sürecinde aramıza katılan Celil DURAN beyefendi, yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip ailesine hoş geldiniz.

Eyl

Öğrencilerimi geleceğe hazırlamak, bilinçli ve teknolojiyi etkin kullanan nesiller yetiştirmek çalışıyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için FATİH projesi panosunu hazırladık.