Tem

15 Temmuz,ay yıldızla şanlı direnişin buluşmasıdır. 15 Temmuz Demokrasi Bayramı, bu ülkenin dillere destan tarihinin adıdır.

Tem

Okulumuz 11. Sınıf Öğrencisi Gülsüm BAŞ´ın yazdığı kompozisyon İlimizde 3. oldu.Bakanlığımız Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdürlüğünün, gençlerin her iki ülkeyi daha iyi tanımalarını ve kültürel etkinliklere katılmalarını sağlamak amacıyla  düzenlediği  "Son Gelişmeler Çerçevesinde Pakistan-Türkiye Kardeşliği" konulu kompozisyon yazma yarışmasında ilimizde dereceye giren öğrencilere sertifikaları Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ tarafından verildi. Sertifika töreninde Müdür Yardımcısı Zekeriya TAŞAN da hazır bulundu.

Haz

Mezun olan öğrencilerimizin dikkadine!

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün hazırladığı Mesleki Çalışma programları çerçevesinde, Anadolu İmam Hatip Liseleri Vizyon Belgesi hazırlanmış ve okulumuz meslek Dersleri öğretmenlerinin katılımı ile branşlar bazında programda önerilen faaliyetler gerçekleştirilmişitir.

Haz

Vildan Öğretmenimize veda ettik. İl içi tayin sürecinde evine biraz daha yaklaşan öğretmenizi Araklı Anadolu Lisesine uğurladık. Öğretmenimize yeni görev yerinde hayırlı ve başarılı çalışmalar dileriz.

Haz

Okulumuzdan, norm fazlası duruma düşmesi nedeni ile tayin istemek durumunda kalan Tarih Öğretmenimiz Sayın Ayhan ARGUŞ, Maçka Mehmet Akif ERSOY Anadolu Lisesine atandı. Bugün itibari ile okulumuzdan ayrılan öğretmenimize sağlıklı ömürler dileriz. İyiki Maçka´dasınız öğretmenim..

Haz

Eğitim Öğretim Yılı içinde derece alan tüm öğrencilerimizin ödüllendirildiği, tayini çıkan öğretmenlerimizi unutmadığımız bir gün yaşadık.Teşekkürler Songül Hocam, Bayram Hocam, Murteza Hocam ve tüm Maçka Anadolu İHL Ailesi.

Haz

Güzel ahlak üzere özenle yetiştirmeye çalıştığımız evlatlarımızı yeni umutlara yolcu ettik. Mezuniyet törenimizde bizleri yanlız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL başta olmak üzere bütün velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL´ ın katılımı ile iftarda mezun olacak öğrencilerimizle buluştuk. İkramlardaki katkılarından dolayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Muhammet Ali KAYA, İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Remzi AYDIN, Müdür Yardımcımız Bayram AYGÜN çok teşekkür ederiz.Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz şükranlarımızı sunarız. Yolunuz açık olsun çocuklar..

Haz

Çağlayan Şehit Gürcan Bayrak Ortaokulu İngilizce Öğretmeni iken, İl içi tayin sürecinde aramıza katılan Burcu DEMİRKAYA hanımefendi, yeni görev yeriniz hayırlı olsun, hoşgeldiniz..

Haz

Güzel ahlak üzere özenle yetiştirmeye çalıştığımız evlatlarımızın, bizlere veda etmelerinin verdiği hüznü ve yeni bir hayata atılıyor olmalarının heyecanını, mezuniyet programımızla siz değerli velilerimizle paylaşmak istiyoruz.

Tarih:07/06/2017

Saat.14:00

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından öğrencilerimize hediye edilen ,Mümin SEKMAN´a ait Her Şey Seninle Başlar adlı kitap, 10 ve 11.sınıflarımıza dağıtılmış ve okumaları sağlanmıştır. Çocuklarımızla yaptığımız değerlendirme sonucuna göre 10. sınıf öğrencimiz Melike TAŞKIN 1. olmuştur. Kendisi karne günü ikinci ödülünü alacaktır.

Haz

Aile olabilmenin gereğini her fırsatta yerine getirmeye çalışan okulumuz öğretmenleri, ramazan bereketini öğencilerle paylaştı. Maçka Merkez Camii İmam Hatip´i Sayın Burhan YILDIZ ve Yavuz Selim Camii İmam Hatip´i Sayın Hüseyin ÇİÇEK hocalarımızın konuk olduğu bir akşam geçirdik. Teşekkür ederiz Bayram Hocam ve Remzi Hocam..

Haz

Bu yıl  12 Haziran 2017 tarihinde başlayacak olan Yaz Kur´an Kurslarına tüm öğrencilerimiz davet edildi. Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri tarafından öncelikli olarak 9. sınıflarımız olmak üzere bütün öğrencilerimiz yaz Kur´an Kurslarına davet edildi.