Ağu

Trabzon Valiliği’nin koordinasyonunda Ortahisar Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Türk Yıldızları’nın gösterisi, Trabzon´da Şehidimiz Eren Bülbül için Toklu Mahallesi ile Sahil mevki arasında gösteri uçuşu yaptı.

Ağu

Ah yavrumm. Matematikten istediğin notu alamamışmıydın, coğrafya sana göre değilmiydi, fiziği kimyayı öğrenecektin daha, ama sen Tarih yazmayı tercih ettin be yavrum. Mekanın cennet olsu. İYİ Kİ VARSIN EREN

Ağu

Genelkurmay Başkanlığı tarafından Kurtuluş Savaşı şehitlerinden Mehmet oğlu Osman ve Tahir oğlu Emin anısına düzenlenen törende, şehidimiz de unutulmadı.

Ağu

15 Temmuz’da darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, şehidimiz Eren BÜLBÜL’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ağu

Okulumuzu yeni eğitim-öğretim yıla hazırlama çalışmaları sınıfların ve koridorların boyanması ile başladı. Bu kapsamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ağu

Şehidimizin Sukenarı Mahallesi´ndeki taziye evinde, Maçka Müftüsü Remzi Çalık ve beraberindeki imamlar tarafından mevlit okundu, ardından Şehidimiz Eren Bülbül ve diğer şehitler için dua edildi.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ Bey okulumuzu ziyaret ederek, okulumuz hakkında bilgi aldılar. Yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ağu

Valimiz, şehidimiz Eren BÜLBÜL’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinin artından okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz hakkından bilgi aldıktan sonra okulumuzdan ayrıldı. Valimize nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Şehidimiz Eren BÜLBÜL´ün ismi okulumuza verilerek, okulumuzun ismi Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi olmuştur.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize emekleri için teşekkür etti. Sayın Müdürümüz,öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek rehberlik ve motivasyon çalışması yaptı. Müdürümüze nazik ziyaretleri için okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Tem

Düğünümüzü dualar eşliğinde yaptık. Okulumuzun çiçeği burnunda müdür yardımcısı Bayram AYGÜN hocamızı da hayırlısı ile evlendirdik. Rabbim yuvalarını şen eylesin .

Tem

18 -26 Temmuz 2017 tarihleri boyunca devam eden üniversite tercihleri sona erdi.

Tem

Yetiştirme ve Destekleme Kursumuzun açık olacağı süre içinde, çocuklarımızın yemek ihtiyaçlarına yardımcı olmak için kantinimizi açtık. Ayrıca çocuklarımıza güven eğitimi vermeyi amaçladığımız çalışma süresince öğrencilerimiz satın aldıkları malzemelerin ücretlerini kasaya bırakarak alışveriş yaapabilmektedir.

Tem

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarımız 17/07/2017 itibari ile başladı. 12. sınıflar bazında sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere 2 sınıf ve 11. sınıflar bazında 1 eşit ağırlık sınıfı ile alandayız. Bizleri kırmayarak aramızda olan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.

Tem

Öğrencilerimiz yaz tatilinde,çalışma ve rehberlik programı almak için aramızda. Bireysel eğitimin önemine inanan okulumuz öğretmenleri,hazırlanan program çerçevesinde öğrencilerimize ulaşarak motivasyon çalışmalarına devam ediyor.