Eyl

Trabzon Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nin, pansiyonlu okulların idareci ve nöbet tutan öğretmenlerine yönelik psikososyal müdahale eğitimlerine katıldık.

Eyl

İlçemizi ziyaret eden İlimiz Valisi Sayın Yücel YAVUZ, beraberinde Vali Yardımcımız Sayın Nusret ŞAHİN, İlçemiz Kaymakamı Sayın Orhan AKTÜRK ve Belediye Başkanı Koray KOÇHAN Şehit öğrencimiz Eren BÜLBÜL ´ün adını taşıyan okulumuzda tertemiz kanı ile bezediği Türk Bayrağı ile yerini doldurduğumuz sınıfını ve sırasını ziyaret ederek, sınıf arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.. Seni Unutmayacağız ERENimiz...

Eyl

Mustafa Kemal ATATÜRK´ün dediği gibi " En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır" anlayışı ile öğrencilerimizi; dinine, vatanına, bayrağına ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek için etkileşimli tahtalarımızı en verimli kullanmak amacı ile bu yılda çalışmalarımıza başladık. Etkileşimli tahtalarımızı temizlemeye, gerekli programları yüklemeye başladık.

Eyl

Şehidimizin mezarını okulun ilk günü ziyaret ettik. Ziyarete Okul Müdürümüz, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Eyl

Şehidimizin eğitim gördüğü sınıfında hüzün hakim.

Eyl

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerimizle buluştuk.

Eyl

Okulumuzu yeni eğitim öğretim yılına hazırladık. Bu kapsamda sınıflarımızı ve koridorları boyadık. Sınıfların dizaynı yapıldı. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için gerekli ön hazırlıklarımız eksiklerle beraber hazırlanıyor. Hazırlık çalışmalarımız her aşamasında bizlere yardımcı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Yıllardır okulumuzun her türlü kademesinde görev alan, okulumuzun en karizmatik adamını yeni görev yerine uğurladık.

Eyl

Aslı ATALAY DURAK Hocamıza veda ettik. İl içi özre bağlı yer değiştirme ile ailesine biraz daha yaklaşmak isteyen öğretmenimizi Ortahisar Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine uğurladık. Öğretmenimize yeni görev yerinde hayırlı ve başarılı çalışmalar dileriz.

Eyl

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı yarın başlıyor. Yeni eğitim öğretim yılının kazasız, belasız ve başarılı olmasını diliyoruz. Hoş geldiniz değerli öğretmenlerimiz.

Eyl

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun. Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun… İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Eyl

Bayramlaşma programı için Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’de Şehidimizin mezarını ziyaret etti. Ayrıca ülkemizin dört bir tarafından bayram tatili için Trabzon´a gelen vatandaşlarımızda ziyaretlerini sürdürüyor.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ağu

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları sona erdi. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için yaz tatilini okulumuzda geçiren öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca kurslarımıza katılan öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunarız.

Ağu

2017 yerleştirme sonuçları yayınlandı. Yeni öğrenim hayatına başlayacak öğrencilerimize başarılar dileriz.