TRABZON / MAÇKA - Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

10-B sınıfının düzenlediği kahvaltı programında buluştuk.

Kas

10 Kasım panosu hazırlandı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Kas

Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal projelerde de varlığımızı sürdürmekteyiz.

Kas

10 Kasım pano çalışmaları başladı.

Kas

Okulumuzda öğrenim gören özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimiz için oluşturulan BEP birimi toplantılarımız geçekleştirildi.

Kas

Gençlerimizin manevi gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla Trabzon İl Müftülüğü ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Gencim Maneviyatım Temel Dayanağım” isimli protokol çerçevesinde okulumuzda konferans verildi.

Kas

9. Sınıf öğrencilerimize ortak sınavlar hakkında bilgiler verildi.

Kas

Üniversiteye giriş sınavının değişmesinin ardından öğrencilerimizin yeni sınav sitemine adapte olmasına yardımcı olmak için Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın ilk basamağı olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavını gerçekleştirdik.

Kas

Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Abdurrahman Can AYDIN, öğrencilerimize Gençlik Gezisi tanıtımlarına başlandı.

Kas

11-C Sınıfı öğrencilerinin organize ettiği kahvaltı programına katıldık.

Kas

Okulumuzda satranç kurslarımız başladı. Öğrencilerimizin sosyal aktivitelerine yardımcı olan Coğrafya Öğretmenimiz Murteza TÜFEK´e teşekkür ederiz.

Kas

"Kur´an-ı Kerim´i Ne Kadar Tanıyorum Yarışması" çalışmaları ilk olarak öğrencilerin hangi surelerden sorumlu olacağı belirlendi.

Kas

Okulumuz koridorlarını saatlerle donatarak, öğrencilerimiz sınıflarını güzelleştirmesine okul idaresi de koridorlardan başladı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

Öğrencilerimiz sınıflarını güzelleştirmek için perdelerden başladılar. Öğrencilerimize bu içce davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun isminin değişmesi nedeli ile okul logomuzda değişti.