Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün imam hatip liseleri için hazırlamış olduğu kalite takip sisteminde yer alan "Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı" ile ilgili etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik stratejiler kapsamında Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Süleyman TURAN, okulumuz idareci ve öğretmenlerine sunum gerçekleştirdi. Sayın Süleyman TURAN Hocamıza okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün imam hatip liseleri için hazırlamış olduğu kalite takip sisteminde yer alan "Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı" ile ilgili meslek dersi öğretmenlerimizce yapılan planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarımıza asıldı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün imam hatip liseleri için hazırlamış olduğu kalite takip sisteminde yer alan "Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı" ile ilgili öğrencilerin akademik çalışmaları, sosyal sormululuk projeleri, değerler eğitimi, sosyal kültürel, sportif etkinliklere yönelik proje geliştirmeleri kapsamında okulumuzun  başvuru yaptığı ve kabul edilen Yüksek öğretime hazırlık konulu projemizin ilk online deneme sınavını  EBA Akademik Destek üzerinden uyguladık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün imam hatip liseleri için hazırlamış olduğu kalite takip sisteminde yer alan "Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı" ile ilgili imam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla imam hatip okullarının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Celalettin Ökten ve Ahmet Tevfik İleri'nin hayatını anlatan, imam hatip liselerinin gelişimini  içeren videoları izlettirdik. Bu bağlamda tüm imam hatip okullarının kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. İmam hatipli olmak ayrıcalıktır.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün, imam hatip liseleri için hazırlamış olduğu kalite takip sisteminde yer alan  "Akademik Gelişim Kariyer Planlama ve Üniversite Hazırlık Alanı" ile ilgili 12. sınıf öğrencilerimize  yönelik Seviye Tespit Sınavı yaptık. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

Ekm

Okul Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin YOLDAŞ, okulumuza müdür olarak atanmıştır.

BEP toplantısını gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz kız öğrencilerinin okula oryantasyonu, YKS ve genel gidişat hakkında okulumuz meslek dersleri öğretmenleri tarafından ögrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Maçka Belediye Başkanımız Sayın Dr. Koray KOÇHAN'a okulumuza yaptığı kırtasiye yardımları için teşekkür ederiz.

Ekm

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasında ilçe müftülüğümüzü ziyaret ettik.

Ekm

Biyoloji dersine farklı bir yaklaşım... #mitozbölünme#

Ekm

9. sınıf öğrencilerimize edebiyat dersinde konu tarama sınavı yaptık.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine COVİD-19 ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Z-Kütüphanemizdeki bilgisayarları tamir ettik. Murteza Tüfek hocamıza teşekkür ederiz.

Unutulmayanlar... Teşekkür ederiz...