Nis

Okulumuz tarafından ara tatil döneminde 12. sınıflarımıza yönelik olarak soru çözüm kampı gerçekleştirilmiştir. Ayrıca öğrencilerimize ara tatilde çözmeleri için konu tarama sınavları dağıtılarak bu soruları çözmeleri sağlanmıştır. Öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Ara tatilde 12. sınıflarımıza yönelik soru çözüm kampı gerçekleştireceğiz.

Akademik başarıyı artırma konusunda; rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizle bire bir görüşmeler gerçekleştirildi, öğrencilerimize YKS konusunda seminerler verildi, Eğitim Danışmanı ve Öğrenci Koçu Alpay TUNAÇAY tarafından ERDEM Projemiz kapsamında öğrencilerimize YKS 2020 konusunda söyleşi gerçekleştirildi, öğrencilerimize haftanın her günü konu tarama sınavları gerçekleştirildi, belirlenen tarihlerde deneme sınavı yapıldı, öğrencilerin EBA Akademiyi aktif kullanımları konusunda çalışmalar yapıldı. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe kütüphanemizi ziyaret ettik, kütüphanemizde kitap okuduk, kütüphanemizde bulunan teknolojik aletlerden faydalandık, kütüphanemizde bulunan nöbetçi öğrenciden kitap alışverişinde bulunduk, haftanın kitabını öğrencilerimizle birlikte okuduk.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ahmet Uğur Yüce tarafından velilerimize yönelik "sınav dönemi ebeveynliği ile ilgili uzman görüşleri" konusunda seminer verildi.

İslam Medeniyeti Koridoru etkinliğimizi gerçekleştirdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Dinî gün ve gecelerde okul-içi dışı günün anlam ve önemini belirten programlar yapılması kapsamında ilçe müftülüğümüz tarafından okulumuz öğrencilerine Üç Aylar konusunda seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü Etkinlikleri kapsamında pano hazırladık, öğrencilerimize Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili belgesel izlettik ve öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşımızın on kıtasını ezbere okuduk.

"Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik (futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi, eskrim, atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, binicilik, dağcılık, izcilik, su sporları (yüzme, atlama, su topu, rafting, yelken), savunma sporları (karate, tekvando, judo), satranç etkinlikleri ) vb. alanlarda okul takımları oluşturulur. Her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunulur. Spor müsabakalarına katılımları teşvik edilir." çalışması kapsamında okulumuzda satranç turnuvası düzenlenerek dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında "Öğretmenim Ne Okuyor?" etkinliğini gerçekleştirdik. #okursuzkütüphanekalmasın

İlçe Müftülüğümüz tarafından öğrencilerimize Üç Aylar'la ilgili seminer verildi. İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederiz.

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında okunan şiirlerden seçilen mısralarla okuma panosu oluşturuldu. #okursuzkütüphanekalmasın

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında bu ayın önerilen kitabı Antoine de Saint-Exupery'nin KÜÇÜK PRENS adlı kitabıdır. #okursuzkütüphanekalmasın

Okulumuzda her hafta farklı saatlerde dersin ilk 20 dakikasında kitap okuma saati gerçekleştiriyoruz. #okursuzkütüphanekalmasın

Ock

Okulumuz öğretmenlerine kahvaltı eşliğinde protokol ve resmî yazışma kuralları kapsamında seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.