Öğrencilerimiz ile halı saha maçı yaptık. Yine tecrübe kazandı.

Deprem Haftası Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında okul tahliye tatbikatı yaptık.

Coğrafya 8. denemeyi toplamda 52. denemeyi gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencilerini koronavirüsü konusunda bilgilendirmek amacıyla pano hazırladık.

Arapça Bilgi Yarışması'na katılanlara katılım belgesi verildi.

Edebiyat 8. denemeyi toplamda 51. denemeyi gerçekleştirdik.

Okul geneli 4. deneme sınavımızı, toplamda 50. deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz ile birlikte halı saha maçı yaptık.

10/A sınıfı veli toplantısı gerçekleştirildi.

İlçemizde düzenlenen Akif'e Yolculuk Şiir Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden Fatmanur Aydın birinci gelerek ilçemizi, ilde düzenlenecek yarışmada temsil etme hakkı kazandı. Öğrencimizi ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Edebiyat Öğretmenimiz Muammer ENGİN'i tebrik ederiz.

Okulumuz Arapça Öğretmeni Haluk VARAN tarafından 9. sınıflarımıza yönelik Arapça Bilgi Yarışması düzenlendi. Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya okulumuz öğretmenleri, idarecileri ve İlçe Müftümüz Sayın Mehmet CEBECİ de iştirak etti. Yarışma sonrasında yarışmaya katılan öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize, jüri üyesi öğretmenlerimize, Arapça Öğretmenimiz Haluk VARAN'a ve yarışmaya katılarak bizleri onure eden İlçe Müftümüz Sayın Mehmet CEBECİ'ye teşekkür ederiz.

Onur Kurulu toplantısını gerçekleştirdik.

YKS'ye girecek olan son sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyonlarını artırmak için mangal etkinliği yaptık. Etkinlikte öğrencilerimizle birlikte ip atladık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Denemede dereceye girenleri ödüllendirdik.

Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okuduk. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz. Gazilerimize de acil şifalar dileriz.