May

Çocuklarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Onlara yakın olduğumuzda kişilik gelişimlerinde daha etkin rol alacağımıza inanan öğretmenlerimiz,zaman ayırmaya devam ediyor. Cümleden teşekkürler...

May

Öğrencilerimizde vergi bilincini geliştirmek amacı ile çalışıyoruz. Sınıf öğretmenlerimiz tarafından EBA Sisteminde yer alan ´vergibilir´ görselleri öğrencilerimize izlettirilerek vergimizi zamanında vermenin gerekliliği vurgulandı.

May

Maçka Toplum Sağlığı Hemşireleri tarafından ,çocuklarımıza zararlı alışkanlıklarla ilgili seminer verildi. Hemşire Hanımlara emeklerinden dolayı teşekkür eder,öğrencilerimize sağlıklı günler dileriz.

May

Öğrencilerimizi bir üst öğrenim kurumuna hazırlama yolunda LYS Deneme sürecine devam ediyoruz. ÖSYM formatında yapmaya çalıştığımız denemelerle hem bilgi düzeyini ölçmekte hemde çocuklarımızın eksiklerini tespit etmekteyiz. Tüm öğretmenlerimize ilgilerinden dolayı teşekkürü borç biliriz.

May

Erasmus+ Projemizin İsveç hareketliliği için Falkenberg kentindeyiz. Ortak okulumuzun programları doğrultusunda Göteborg Üniversitesinde etkinliklere katılan öğrencilerimiz,Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

May

"Bir insanın büyüklüğü, düşüncelerinin gücünde yatar. "
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz AR-GE Birimince düzenlene ve öğrencilerimizdeki düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen “yazıYORUM” “Felsefi Deneme Yazma Yarışması” na katıldık.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminin  yürüttüğü Her Okulun Projesi Olsun - HOPO Projesi kapsamında komisyon değerlendirmesi sonucu 2-10 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak olan saha değerlendirmesine kalan okulumuz projelerinin sunumunu başarı bir şekilde tamamladık.

May

Lise Tanıtım Günlerine katılarak binlerce kişiye ulaşma imkanı bulduk. Tanıtım günlerinde sahne alan çocuklarımızın özgüveni iyi yolda olduğumuzu gösterdi. Görev alan öğretmenlerimizin aile vurgusu içinde çalışma performansları motivasyonumuzu arttırdı. İyiki Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi içindeyiz.

May

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından yapılan memnuniyet anketi sonuçları tüm personelimizle paylaşıldı. Anket soncunda ortaya çıkan verileri değerlendiren okul personelimiz, öğrencilerimizin okula karşı olumlu tutumlarından dolayı öğrencilere teşekkürlerini bildirdi.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvasının ilk maçında Maçka Çok Programlı Anadolu Lisesi ile maç yapan ekibimiz sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Centilmenlik içinde geçen maçtan dolayı iki takım oyuncularını tebrik eder,ilgilerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN, ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE EDİLEN ‘HER ŞEY SİZİNLE BAŞLAR-MÜMİN SEKMAN’ ADLI KİTABI, 10 VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKUTUP,NE ANLADIKLARINI SORDUK. SORULARIMIZA EN GÜZEL CEVABI VEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ EN KISA ZAMANDA TAKDİR EDECEĞİZ.

May

Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak,sevgi ve saygı temelli eğitim ortamını amaçlamaktayız. Bu kapsamda sıcak bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.Öğretmenlerimizle,Tarih Öğretmenimiz Ayhan ARGUŞ´un misafiri olduk.

May

Açılış törenine Trabzon Vali Yardımcısı Sayın Nusret ŞAHİN, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır AKTAŞ, Şube Müdürleri Sayın Burak FETTAHOĞLU, Sayın Mesut KAŞ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

May

Bir süre önce ,finalini gerçekleştirdiğimiz Futbol Turnuvasında ,şampiyon olan 12-E sınıfı öğrencileri ile şöyle bir zigana yaptık. Başta centilmence mücadele eden tüm öğrencilerimiz olmak üzere ilgilerinden ve emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin YOLDAŞ ve sınıf öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.

May

Öğrencilerimize ve paydaşlarımıza daha sağlıklı ve hijyenik ortamda hizmet sunmayı birinci hedef haline getiren okulumuz, daha önce ´Beyaz Bayrak´ ve ´Beslenme Dostu Okul´ ünvanı almıştı. İlimizde bu yıl, ilgili projeler ile ödüllendirilen okulların ödül törenine katıldık. Belge alan tüm okullarımızı tebrik ederiz.