Kudüs´ün İsrail´in başkenti ilan edilmesine okulumuz duyarsız kalmadı.

Okulumuz adına Somali´de açtırdığımız su kuyumuz hayırlara vesili olsun.

KUDÜS konusu hakkında farkındalık oluşturmak için pano hazırlıkları başladı.

Sınıflar arası fotbol turnuvansının şampiyonu 11-B sınıfı oldu.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Bilişim ve Medya Hukuku Komisyonu ile Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) tarafından ortak hazırlanan “81 İlde 81 Siber Kahraman” projesinin Bilişii Teknolijileri öğretmenlerinin katılımı ile ilk oturumu gerçekleşti.

10-C Sınıfının düzenlediği kahvaltıya katıldık.

Trabzonspor Bursaspor maçına Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle katıldık.

Siyer-i Nebi yarışmasının sınavını yaptık.

Yurtta kalan öğrencilerimizle yerli malı haftasını kutladık.

Okulumuzda temizlik bilincinin oluşması için öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan temsilcilerimiz toplantılarını yaptılar.

Sınıflar arası düzenlenen turnuvaların iknci tur maçları yapılıyor.

Bayan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda abdest almaları ve namaz kılmaları için şadırvan ve mescit yapım çalışmaları başladı.

9-A Sınıfı kahvaltısına katıldık.

Ayetler, Hadis-i Şerifler, Peygamberimizin dönemini yansıtan resimlerle koridorlarımızı süsledik.

Asrısaadetin gül kokulu esintisini yüreklerimize kadar getiren, yılların özlemiyle En Sevgili´yi anmaya ve anlamaya çalıştık.