REHBERLİK PANOMUZ GÜNCELLENDİ

Ock

Tarih, Coğrafya branş öğretmenleri ve okul idarecilerinin katıldığı EBA tanıtımlarına katıldık.

REHBERLİK PANOSU GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ock

Okulumuz rehberlik servisinin yapmış olduğu çalışmaların yayınlandığı "Rehberlik Servisi" okulumuz sitesindeki yerini aldı.

Ock

Öğrencilerimizin sosyal kişilik ilişkilerinin gelişmesi için planlanan kahvaltı programlarımızın 9-B sınıfının kahvaltısına katıldık.

Ock

EBA´yı etkin kullanmak ve içerikleri öğrenmek için birinci günde edebiyat öğretmenlerimiz kursa katıldı.

Ock

EBA´nın öğrenciler tarafından daha etkin kullanılması için çalışmalarımız devam ediyor.

Ock

Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu kahvaltı programına katıldık.

12-A sınıfının hazırladığı kahvaltıya katıldık. Emeği geçen herkese teşekkürler.

12. sınıf öğrencilerimize ders bazlı deneme sınavları yapıldı.

Arapça sokağı çalışmalarımız tamamlandı.

Türkiye´nin çıkarılan madenlerin numunelerinin konulacağı, numune dolabımız yapıldı.

Ey Kudüs.. Ey Peygamberler kokusu.. Ey yerin göklere en yakın avlusu..

Yurtta Kalan öğrencilerimeze mangal yaptık.