Kas

Ara sınıflar, deneme tarihlerimiz belli olmuştur. Öğrencilerimize duyurulur.

Kas

YKS çalışmalarının değerlendirileceği toplantı tarihleri belli oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimize duyurulur.

Ortak Sınav Saatleri

Okul Nöbetçi Listesi

Eyl

12. sınıfların deneme sınavı takvimi açıklandı.

Eyl

2019 Eylül dönemi sorumluluk sınav takvimi yayımlandı. Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerimize duyurulur.

Haziran dönemi sorumluluk sınav tarihleri yayınlanmıştır.

II. Dönem II. Ortak Sınav Tarihleri Açıklandı.

Sorumluluk sınavı tarihleri şu şekildedir.

28 Aralık 2018 Cuma günü taşımalı eğitim yoluyla eğitim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Perşembe ertelenen sınav pazartesi sınavı ile pazartesi; cuma ertelenen sınav çarşamba sınavı ile çarşamba günü yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Yarın Okul Vardır

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Trabzon ilimiz genelinde vatandaşlarımızın zaman kısıtlaması olmaksızın suçun işlenmesi sırasında ve öncesinde kimlik bilgileri gizli kalmak kaydıyla uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi tanık oldukları her konuyu ihbar, sesli mesaj, fotoğraf, video ve konum olarak ulaştırabilecekleri Whatsapp ihbar hattı kurulmuştur.