Okulumuzdaki bütün sınıflara genel deneme sınavı uyguladık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

12. Sınıf öğrencilerimizin üniversite ve  bölüm seçimine yardımcı olmak için Üniversite Tanıtım Günleri Fuarına katıldık.

Ekm

Okulumuzda E-twinning kulübü Erasmus+ Günleri haftası kapsamında 11 Ekim 2023 tarihi 10.50-12.20 saatleri arasında konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Ardından Erasmus+ değişim öğrencisi olarak Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrenim gören 3 adet üniversite öğrencisiyle söyleşi gerçekleştirileştirilmiştir. Öğrencilerimiz misafirlerimize sormak istedikleri soruları İngilizce gramer kurallarını gözeterek önceden hazırlamıştır. Söyleşinin ardından Sümela Manastırı gezilerek kültürel aktarım gerçekleştirilmiştir. 12 Ekim 2023 tarihinde Actionbound uygulaması kullanılarak Erasmus+'u tanıtıcı yarışma düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Destekleme ve yetiştirme kurslarında görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için motivasyon amaçlı gezi ve voleybol maçı düzenledik.

May

Okul meslek öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen 40 Hadis etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Okulumuz pansiyon öğrencilermizle halı saha futbol maçı düzenledik.

May

Maçka İlçe Müftülüğü Gençlik Kadın Kolları sorumlusu Zeynep TÜFEK hocamız ebru sanatını öğretmen ve öğrencilerimize tanıttı. Tanıtımın sonunda öğretmen ve öğrencilerimiz ebru sanatı çalışması yaptılar. Okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda geleneksel oyun olan beş taş etkinliği düzenlendi.

May

Gelecek yıl YKS sınavına girecek öğrencilerimiz için deneme sınavları, konu tarama testleri ,üniversite gezis,i öğrenci etkinlikeri , kariyer günleri ve koç öğretmenlik sistemi ile öğrencilerimiz başarıya ukaştırmak için çalışıyoruz.

Nis

İlçemiz Merkez Camiinde öğrencilerimizle sabah namazı buluşmamızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayında "Mani Yazma Yarışması" düzenlendi.

Nis

Öğrenciyi Tanıma teknikleri. (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) konulu sunum rehber öğretmenimiz tarafından gerçekleştirildi. Öğretcilerimizi daha iyi tanımak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla öprenci bilgi formu, yaşam pencerem ve bana kendini anlat formları uygulandı.

Nis

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri tarafından biyoloji öğretmenimiz rehberliğinde okul bahçemizde çiçeklendirme, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapılmıştır.

Nis

2. Dönem ara tatil için öğrencilerin ve ailelerin genel şartları göz önünde bulundurularak planlama dâhilinde öğrencilerimize çözmeleri için testler dağıtılmış olup whatsapp gruplarında testlerin çözümü noktasında uyarılarda bulunuldu. Ara tatil döneminde koç öğretmenlerimiz, öğrencilerini YKS çalışmaları konusunda takip ettiler. Öğrencilerimize test dağıtımını gerçekleştiren ve takibini sağlayan koç öğretmenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.