Hitabet ve Mesleki Uygulama Dersi kapsamında kız öğrencilerimiz Maçka Merkez Seher Kurşun Kur'an Kursunda K.Kerim ve Vaaz görevlerini yerine getirmişlerdir.

Bütün sınıflarımıza deneme sınavı yaptık.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladık.

10, 11 ve 12. sınıflarımıza TYT denemesi uyguladık ve dereceye girenleri ödüllendirdik.

1.yarıyıl tatili YKS kampımız başladı. Öğrencilerimiz tatil günlerini öğretmenleri ile birlikte okulumuzda ders çalışarak değerlendirdiler.

Kış kampımıza katılan öğrencilerimizle konu tekrarı , soru çözümü ve akran öğretimi çalışmları yapıldı.

Ock

Her yıl Kars’ın Sarıkamış ilçesinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen, Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Etkinliklerine Trabzon il müftülüğünün organizesinde okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Trabzon’dan yaklaşık 180 kişiyle katıldığımız programa yurt genelinden rağbet oldukça fazlaydı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

ÇEDES kapsamında Maçka Müftülüğü ile birlikte Filistin yararına "Hayır Çarşısı" düzenledik.

Bütün sınıflarımıza deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında okulumuzu ilçemizi temsil ederek Trabzon il 2.si olan kıymetli öğrencimiz Abdulsamet Baykal tebrik ediyorum. Allah kendisinden ve onu yetiştirenlerden razı olsun. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin inşallah...

Okulumuzdaki bütün sınıflara genel deneme sınavı uyguladık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

12. Sınıf öğrencilerimizin üniversite ve  bölüm seçimine yardımcı olmak için Üniversite Tanıtım Günleri Fuarına katıldık.

Ekm

Okulumuzda E-twinning kulübü Erasmus+ Günleri haftası kapsamında 11 Ekim 2023 tarihi 10.50-12.20 saatleri arasında konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Ardından Erasmus+ değişim öğrencisi olarak Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrenim gören 3 adet üniversite öğrencisiyle söyleşi gerçekleştirileştirilmiştir. Öğrencilerimiz misafirlerimize sormak istedikleri soruları İngilizce gramer kurallarını gözeterek önceden hazırlamıştır. Söyleşinin ardından Sümela Manastırı gezilerek kültürel aktarım gerçekleştirilmiştir. 12 Ekim 2023 tarihinde Actionbound uygulaması kullanılarak Erasmus+'u tanıtıcı yarışma düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Destekleme ve yetiştirme kurslarında görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için motivasyon amaçlı gezi ve voleybol maçı düzenledik.

May

Okul meslek öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen 40 Hadis etkinliğimizi gerçekleştirdik.