TRABZON / MAÇKA - Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

12. sınıfların ŞÖK toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

12. sınıf öğrencilerimize TYT deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ara

Öğrencilerimize Türkçe test ve konu anlatımlı kitap dağıtıldı. Kitapların temininden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL´a ve Hafta Sonu Kurs Koordinatörü Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Ahmet Veli MEZERELİ´ye teşekkür ederiz.

Ara

Edebiyat zümresi olarak 6. deneme (TYT) sınavını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ara

2019 yılı TÜBİTAK Lise Öğrencileri Proje Yarışması kapsamında  "sosyal medya kullanımının kelime dağarcığına etkisi" konulu projemizin anket çalışması Maçka´da yer alan liselerde okulumuz öğrencileri Buse Nur KAYA, Nisa KARA ve Mehmet YAZICI tarafından  gerçekleştirildi.

Ara

10. sınıf ŞÖK toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Edebiyat zümresi olarak 5. deneme  (AYT) sınavını gerçekleştirdik.

Ara

İlçe Halk Eğitim Merkezi´nde Mevlid-i Nebi programı düzenledik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Eren ÇAVDAROĞLU başkanlığında eğitimin gidişatı hakkında toplantı gerçekleştirdik.

Ara

Çiğ Köfte etkinliği düzenledik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

9. sınıflar ŞÖK toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Edebiyat zümresi olarak 4. deneme (TYT TÜRKÇE) sınavını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Ara

Sınıflarımızda yırtılan cam filmlerini yeniledik.

Ara

Pansiyonda kalan öğrencilerimiz ile birlikte hamsi tava etkinliği düzenledik.

YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı.