YKS Öğrencilerimizle İlgili Durum Değerlendirmesi Yaptık

YKS ye hazırlanan öğrencilerimizle birlikte durum değerlendirmesi yaptık. Okulumuz öğretmenler odasında yaptığımz toplantıda okulumuz  Müdür  Yardımcımız Ahmet KILIÇ , Okulumuz Rehber öğretmeni Ahmet Uğur YÜCE, , Matematik öğretmenlerimiz , Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz  Coğrafya ve Tarih öğretmenlerimiz katıldı katıldı. Söz alan öğretmenlerimiz şu ana kadar hangi konuları işlediklerini ve konuların tamamının ne zaman bitireleceği konularında bilgi verdiler. Görülen eksikleri dile getirdiler. Okul Rehber öğretmenimiz sınava hazırlık süreci, içerisinde bulunulan duruma ait sorunlar ve çözüm önerileri konulu sunu yaptı. Okulumuz Edebiyat öğretmeni Neşat SAMAT deneme sonuçları ile ilgili  değerlendirme yaparak  denemelerin sonuçları konularında uyarılarda bulundu. Öğrenciler için alınacak tedbirler  ve yapılacak çalışmalar belirlendi.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 18:55 - Görüntülenme: 27