Hedef YKS 2023 Bahar Kampımız ara tatil döneminde yapılacaktır.

Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz tarafından Milli Savunma Üniversitesi hakkında biilgilendirme yapıldı.

12. Sınıf Öğrencilerimiz ile KTÜ Osman Turhan Kültür Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Kariyer gününe katıldılar ve üniversiteyi gezdiler.

12. Sınıf öğrencilerimize sınava doğru ne yapmaları gerektiği konusunda Rehber Öğretmenimiz  Ahmet Uğur YÜCE tarafından bilgilendirme yapıldı.

Rehber Öğretmenimiz Ahmet Uğur YÜCE tarafından 12. sınıf  öğrencilerimize verimli ders çalışma semineri yapıldı.

Branş öğretmenlerimiz tarafından  öğrencilerimize Hedef YKS sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili  bilgilendirme yapıldı.

Velilerimize Hedef YKS 2023 Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıldıç.

Yazar Ömer DEMİRBAĞ öğrencilerimizle hayat ve deneyimleri hakkında  öğrencilerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdi.

Milletvekilimiz Bahar AYVAZOĞLU öğrencilerimiz gelecek planları , kariyerleri ve deneyimleri hakkında  güzel bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğrencilerimize Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Program tanıtımı yapıldı.

Öğrencilerimizin kendi gelişimleri takip etmek ve sınav strsini atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenli olarak  deneme sınavlarımız yapılmaktadır.

Öğretmenlerimizle HEDEF YKS 2023 toplantısını gerçeklertirdik. Öğretmenler süreç hakkında bilgilendirildi ve toplantıda öğrencilerimizin üniversite hedeflerine ulaşmaları için yapılacak çalışmalar belirlendi. Öğrencilere deneme sınavı yapılması,  koç öğretmen atanması soru çözme saatlerinin ayrılması, öğrencilerin soru sorma konusunda teşvik edilmesi, motivasyonlarının yüksek tutulması ,ders çalışma konusunda rehberlik yapılması,  dyk kurslarına katılımı arttırmak için etkinlikler yapılması , kariyer günleri konusunda diğer kurumlarla iş birliği yapılması velilerebu süreçte rehberlik yapılması kararları alınmıştır.

Öğrencilerimizin motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla etkinliklerimiz devam ediyor