Nis

Tam Kapsam Değerlendirme Sınavını gerçekleştirdik.

Nis

Bu hafta kız öğrencilerimiz Hitabet ve Mesleki Uygulama kapsamında İlçemiz Reşadiye Mahallesi Reşadiye Kur'an Kursunda görevlerini yerine getirmişlerdir. Kur'an Kursu hocamıza ve öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Hitabet ve Mesleki Uygulama Dersi kapsamında erkek öğrencilerimiz Cuma namazında İmam-Hatiplik ve Müezzinlik görevlerini yerine getirmişlerdir. Mataracı Merkez Camii hocamıza, Gayretli Mahalle Camii hocamıza ve Adıgüzel Petrol Camii hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı boyunca Maçka Merkez Camiinde Hafız öğrencilerimiz tarafından Mukabele okunmuştur.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinin kurduğu Okuma Kulübü bu ay Cengiz Dağcı'nın Yurdunu Kaybeden Adam romanını değerlendirdi.

Hitabet ve Mesleki Uygulama Dersi kapsamında kız öğrencilerimiz Maçka Merkez Seher Kurşun Kur'an Kursunda K.Kerim ve Vaaz görevlerini yerine getirmişlerdir.

Bütün sınıflarımıza deneme sınavı yaptık.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutladık.

10, 11 ve 12. sınıflarımıza TYT denemesi uyguladık ve dereceye girenleri ödüllendirdik.

1.yarıyıl tatili YKS kampımız başladı. Öğrencilerimiz tatil günlerini öğretmenleri ile birlikte okulumuzda ders çalışarak değerlendirdiler.

Kış kampımıza katılan öğrencilerimizle konu tekrarı , soru çözümü ve akran öğretimi çalışmları yapıldı.

Ock

Her yıl Kars’ın Sarıkamış ilçesinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen, Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Etkinliklerine Trabzon il müftülüğünün organizesinde okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Trabzon’dan yaklaşık 180 kişiyle katıldığımız programa yurt genelinden rağbet oldukça fazlaydı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

ÇEDES kapsamında Maçka Müftülüğü ile birlikte Filistin yararına "Hayır Çarşısı" düzenledik.

Bütün sınıflarımıza deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında okulumuzu ilçemizi temsil ederek Trabzon il 2.si olan kıymetli öğrencimiz Abdulsamet Baykal tebrik ediyorum. Allah kendisinden ve onu yetiştirenlerden razı olsun. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin inşallah...