Etiket Sonuçları: öğretmen

May

Destekleme ve yetiştirme kurslarında görevli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için motivasyon amaçlı gezi ve voleybol maçı düzenledik.

May

Maçka İlçe Müftülüğü Gençlik Kadın Kolları sorumlusu Zeynep TÜFEK hocamız ebru sanatını öğretmen ve öğrencilerimize tanıttı. Tanıtımın sonunda öğretmen ve öğrencilerimiz ebru sanatı çalışması yaptılar. Okulumuz adına kendisine teşekkür ederiz.

Nis

Öğrenciyi Tanıma teknikleri. (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) konulu sunum rehber öğretmenimiz tarafından gerçekleştirildi. Öğretcilerimizi daha iyi tanımak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla öprenci bilgi formu, yaşam pencerem ve bana kendini anlat formları uygulandı.

Öğrenci merkezli eğitim, aktif öğrenme, merak uyandırma, etkili sınıf yönetimi ve olumlu sınıf ortamı oluşturma konusunda öğretmenler ve yöneticilerle beyin fırtanası yapıldı.